11. januar 2009

Viktig informasjon

I denne posten finner du viktig informasjon om Ski-treffet. Er det noe du lurer på utover dette, ta kontakt med oss på mail: oktobertreff'at'gmail.com.
...

Arrangører
Minne-Hjørnet og Norsk Stempelblad AS arrangerer stortreff på Drømtorp Videregående skole 6.-8. mars 2009. Treffet starter fredag kl 18.00 og avsluttes søndag kl 15.00.

Pris
Hele helgen koster kr 530,-. Dette inkluderer frokost, lunsj og middag, frukt, fri kaffe og te, overnattingsmuligheter og overraskelser.

Bindende påmelding
Vi har begrenset plass, og oppfordrer deg til å melde deg på så raskt som mulig for å sikre deg plass. Bindende påmelding ved betaling til kontonummer 6242 05 33328 innen 20. februar. All info kommer via mail og denne bloggen. Ønskes en bekreftelse på betaling MÅ navn og mailadresse påføres i meldingsfeltet ved betaling.

Overnatting
For de som ønsker det, er det mulighet for å ha med egen madrass/seng for overnatting i lokalene. Ønsker du litt mer komfort, kan vi anbefale Thon Hotell i Ski. (Prisen er pr natt 960,- enkelt/ 1260,- dobbelt. 300 ekstra seng pr natt.)

Mat
Inkludert i prisen er frokost, lunsj og middag. Vi har desverre ikke mulighet til å ta hensyn til allergi eller spesialkost. De som er avhengig av dette må ordne med mat på egenhånd.

Kurs
Det blir holdt flere spennende kurs fredag, lørdag og søndag. Mer info om dette kommer snart. Hvert kurs koster kr 250. Materialer inkludert.

Konkurranser
Det blir flere utfordringer i løpet av helgen, men også en stor konkurranse som vil offentliggjøres i forkant av treffet. Her blir det to forskjellige grupper: kort og scrapbooking. Oppgavene sendes ut til alle påmeldte ca. 14 dager før treffet. Innleveringsfristen for konkurransebidrag er lørd. 7. mars kl. 15.00. Du kan levere 1 - ett - bidrag i hver kategori.

2 kommentarer:

  1. Og som vi gleder oss!!!! Håper det blir like koselig som i høst og at flere holder ut natt til søndag, for da er jeg og Evy-Kristin nattevakter igjen og holder gjerne butikken åpen (hvis vi får lov...). Dette blir gøy!!!

    SvarSlett
  2. WOHO!! Klar som et egg - holder på å sove meg opp allerede ;o)

    SvarSlett

Vi setter pris på tilbakemeldinger både om treffet og bloggen vår!